Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Driedaagse knim & jonghernieuwers 2022

7 april - 9 april

Het is bijna paasvakantie en wij kijken daar enorm naar uit want dan gaan wij namelijk samen op 3-daagse! Dit vindt plaats van donderdag 7 tot zaterdag 9 april.

Velen onder jullie zijn nog niet mee geweest op 3-daagse met de knim, deze verloopt namelijk anders dan bij de sloebers en joro. Wij hebben geen vaste slaapplaats, want wij stappen met onze trekrugzak rond op zoek naar een slaapplaats om te overnachten (spannend!). Wanneer we een slaapplaats gevonden hebben, plaatsen we onze tentjes daar en beginnen we samen aan het avondmaal. Tijdens deze 3-daagse stappen wij natuurlijk niet de hele tijd, wij voorzien ook zeer leuke activiteiten. De kostprijs van deze drie dagen bedraagt €35. Hiermee bekostigen we het vervoer, eten en de geplande activiteiten.

Concreet zouden we dus op donderdagochtend 7 april vertrekken aan het lokaal om zo onze eigen prachtige streek wat meer te verkennen. Terugkeren doen we met de trein. Op zaterdag 9 april kan je ons dus terug verwachten in het station van Eeklo.

Zit je net als de leiding al te popelen om te vertrekken? Schrijf je dan voor 3 april via de blauwe knop onderaan deze e-mail. Enkele dagen voor aanvang ontvangt u meer info over vertrek, aankomst, wat mee te nemen, …

Gegevens

Begin:
7 april
Einde:
9 april
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

KSA Sint-Jan Bentille
E-mail:
info@ksabentille.be
Bekijk de site van Organisator

Aanpassingen aan de kalender worden zowel hier als op onze Facebookpagina meegedeeld.