Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Activiteit 20/11: zwemmen

20 november 2022 @ 13:30 - 17:00

Zondag 20 november staat onze jaarlijkse zwemactiviteit op het programma. Deze activiteit valt uitzonderlijk en eenmalig een week na de voorgaande activiteit (i.p.v. twee weken), omdat onze spaghettiavond op 26 november plaatsvindt.

We vertrekken stipt om 13.00 u. aan ons KSA-lokaal met de bus naar Sportoase Duinenwater Knokke-Heist. Gelieve een half uurtje op voorhand (12.30 u.) aan het lokaal aanwezig te zijn, zodat we vlot kunnen vertrekken met de bus. De bus zal na de activiteit terug aankomen aan het lokaal om 17.00 u. Om deze activiteit te financieren vragen wij een bijdrage van 5 euro, dit om de inkom in het zwembad gedeeltelijk te bekostigen. De bus wordt vanuit onze KSA zelf bekostigd.

Verder is aansluitende zwemkledij verplicht, een losse zwemshort wordt dus niet toegelaten in het zwembad. Als uw kind nog geen fervente zwemmer/zwemster is, vragen wij vriendelijk om hem/haar zelf zwembandjes mee te geven. Daarnaast neem je best nog een koekje en een drankje mee voor na het zwemmen, want ter plaatse wordt er niks gekocht in de automaten. Zo kunnen we zeker op tijd vertrekken.

Inschrijven kan hier.

Gegevens

Datum:
20 november 2022
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

KSA Sint-Jan Bentille
E-mail:
info@ksabentille.be

Locatie

’t Kan10tje
Graafjansdijk 9
Sint-Laureins, Oost-Vlaanderen 9982 België
+ Google Maps

Aanpassingen aan de kalender worden zowel hier als op onze Facebookpagina meegedeeld.